Storing of vraag? Bel ons: 0416 300 960

Home ›› Zonnescherm Met Knikarm

Zonnescherm met knikarm: optimale ruimtebenutting en volop bescherming

Bij een horecaterras heeft u een terrasoverkapping nodig. Uw klanten willen immers met mooi weer buiten zitten, maar niet in een te felle zon. Of ze willen even een luchtje scheppen als het regent, maar wel droog kunnen staan. Grote kans dat u met een zonnescherm niet wilt inleveren op uw ruimte.

Kies daarom voor een zonnescherm met knikarm en pas deze in zijn geheel aan naar uw wensen. Door de constructie dekt u lange oppervlaktes eenvoudig af. U profiteert van voordelen zoals bescherming tegen felle zon, wind en regen. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende soorten zonneschermen met knikarm en bovendien kunt deze door ons op maat laten maken.

zonnescherm met knikarm horeca

Wat is een zonnescherm met knikarm?

Een zonnescherm met knikarm is ideaal als terrasscherm. Via speciale knikarmen kunnen bijna alle soorten zonneschermen horizontaal afgesteld worden. Door deze constructie heeft u de mogelijkheid om lange oppervlaktes eenvoudig af te dekken, terwijl u alle ruimte op uw terras nog steeds optimaal benut voor terrastafels- en stoelen. Ideaal als u een terras heeft dat u van schaduw wilt voorzien.

Zonnescherm met knikarm: de voordelen

Overweegt u een zonnescherm met knikarm maar bent u er nog niet helemaal uit? Bedenk dan dat u profiteert van een aantal voordelen:

  • Uw gasten ervaren veel comfort, want ze zitten uit de felle zon, wind en regen
  • Een overdekt terras waar iedereen lekker zit zorgt voor tevreden gasten. En tevreden gasten betekent meer omzet
  • Uw horecameubilair verkleurt niet
  • Een zonnescherm met knikarm beschermt ook tegen ongewenst licht
  • U houdt uw horecagelegenheid binnen koel zonder dat u een investering in elektrisch koelen hoeft te doen
  • Optioneel heeft u de keuze uit ingebouwde warmtelampen, verlichting, instandhouding van uw huisstijl of andere wensen. Zo behoudt u een mooie uitstraling van uw horecagelegenheid

Neem contact op

Soorten zonnescherm met knikarm

Ruw gezegd bestaan er 3 soorten zonneschermen met knikarm. Dit betreft open systemen, semi-cassette-systemen en cassette-systemen. 

1 "Open knikarmscherm"

Bij een zonnescherm met open knikarmscherm is de doekrol duidelijk zichtbaar. Dit type is goedkoper dan de andere zonneschermen, maar heeft een iets beperktere bescherming van het doek omdat het zonnescherm met knikarm onderaan bloot blijft.

2 "Semi knikarm cassette (half gesloten)"

Een zonnescherm met semi knikarm cassette is gedeeltelijk gesloten. De achterzijde van de cassette is geopend en de voorlijst sluit tegen de kap van het zonnescherm. In gesloten toestand is het scherm wel volledig beschermd.

3 "Zonnescherm met knikarm cassette (volledig gesloten)"

Bij een zonnescherm met knikarm cassette die volledig gesloten is, wordt het doek volledig beschermd. Daarom is deze volledig gesloten variant ook de meest duurzame. De doekrol en de knikarmen hebben hierbij een bescherming (cassette) die het systeem in ingeschoven toestand tegen weersinvloeden beschermt.

zonnescherm met knikarm terras Promat

Neem contact op

Zonnescherm met knikarm bij Promat Service

Ziet u ook de voordelen in van een zonnescherm met knikarm? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs voor een advies op maat. Zo kunnen wij zonneschermen met knikarm leveren met ingebouwde warmtelampen, verlichting, bedrijfsbedrukking en natuurlijk andere wensen. Bovendien zijn de zonneschermen leverbaar in alle RAL-kleuren en zorgen wij voor een op maat gemaakte oplossing voor het beste resultaat. 

Wilt u meer informatie over andere terrasoverkappingen, bekijk dan ook de informatie over onder andere onze harmonicaschermenduoschermen en markiezen.

Contact

Stel hier uw vraag, merk iets op of maak een afspraak met ons. U ontvangt binnen 24 uur een antwoord.

* Dit zijn verplichte velden

Scroll naar boven