Storing of vraag? Bel ons: 0416 300 960

Aan de Linge

Wens: Het creëren van schaduw in de zomer
Oplossing: Vier parasols van 5 meter en een achthoekige parasol van 9 meter

“Pannenkoekenboerderij Aan de Linge heeft twee terrassen en voor beide moest een passende oplossing worden gezocht. Eén terras wordt over de gehele omtrek overkapt met een parasol van maar liefst negen meter in een achthoekige vorm. Dit is precies de vorm van het terras dat zich als een soort eiland in het gras naast het pand bevindt. Het andere terras, aan de voorkant van het restaurant wordt overdekt met vier parasols van vijf meter per stuk.” 

Pannenkoekenboerderij Aan de Linge ging in april 2014 voor het eerst open. “We wisten toen nog niet wat handig was. Waar komt de zon vandaan en hoe richten we ons terras in? Dat zijn toch belangrijke vragen voordat je overgaat tot de aanschaf van parasols”, zegt Anneke Veens. “Eenmaal geopend was het heerlijk weer, maar konden gasten konden nog niet in de schaduw zitten. Via onze drankleverancier kwam ik uit bij Promat en werd direct geholpen. Op de parasols zit zes weken levertijd, maar er werden super snel tijdelijke parasols geïnstalleerd die we zolang konden lenen.”

Snelle plaatsing

“De parasols die we mochten lenen waren binnen no-time geplaatst en hadden toevallig bijna dezelfde crème-achtige kleur als onze huidige parasols waardoor de overgang bijna ongezien voorbij ging. Omdat dit een tijdelijke oplossing was hoefden ze niet in beton te worden gegoten. Voor het neerzetten van onze huidige parasols werd één dag uitgetrokken voor het gieten van beton en toen dit droog was nog één dag voor het plaatsen van de parasols. Hierbij werd rekening gehouden met onze wens wat betreft dag zodat je er het minste hinder van ondervindt.”

aan-de-linge-referenties-promat-service

“Vanwege de levertijd bood Promat aan zes weken tijdelijke parasols van hun te lenen. Wat een service!”

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op Of bel 0416 300 960
Bekijk ook eens onze veelgestelde vragen

Scroll naar boven