Storing of vraag? Bel ons: 0416 300 960

« Terug

Project uitgelicht: Aan de Linge

Schermafbeelding 2020-06-10 om 10.08.10.png10 jun

Bij deze zomerse dagen hoort ook een zomers project: pannenkoekenboerderij Aan de Linge. Voor heerlijk ambachtelijke pannenkoeken kun je zowel binnen als buiten op het terras plaatsnemen in de voormalige graanschuur op Landgoed Heerlijkheid Hemmen.

In de schaduw op het terras

In de bosrijke omgeving van Hemmen wordt veel gefietst en gewandeld. En wat is er lekkerder dan na een lange tocht een heerlijke pannenkoek te eten. Op warme dagen wilde de pannenkoekenboerderij er wel voor zorgen dat gasten ook in de schaduw kunnen zitten.

Schermafbeelding 2020-06-10 om 10.06.34.png

Parasols in de gekste vormen en maten

Buiten de graanschuur staat een prachtig groot terras, wat zich als een soort eiland in het gras naast het pand bevindt. Door deze vorm hebben de gasten veel plek en ziet het er gezellig uit. Alleen was er wel een op maat gemaakte parasol nodig om deze afwijkende vorm te kunnen overkappen.

“Eén terras wordt over de gehele omtrek overkapt met een parasol van maar liefst negen meter in een achthoekige vorm.”

Promat heeft een parasol gemaakt die precies de vorm van het terras heeft. De parasol is maar liefst negen meter en heeft een achthoekige vorm. “Dit soort projecten vinden we erg leuk om te doen, want hier moeten we echt voor aan de tekentafel gaan zitten om een passende oplossing te vinden.”

Schermafbeelding 2020-06-10 om 10.10.51.png

Het resultaat mag er zijn. Dus als u nog eens in de buurt bent van Hemmen, rijd langs voor een heerlijke pannenkoek!

Bekijk de route

« Terug

Scroll naar boven