Storing of vraag? Bel ons: 0416 300 960

« Terug

Project uitgelicht: Le Cafe Arnhem

Promat parasol op maat gemaakt horeca Le Cafe.jpg22 apr

Een van onze projecten waar we erg trots op zijn is de horecaparasol op maat voor Le Cafe Arnhem. De klant gaf aan dat het terras op een hoek gevestigd was en dat het hierdoor lastig was om een optimale terrasoverkapping te plaatsen. Indien er normale parasols zouden worden geplaatst, zaten er altijd gasten in de zon of niet geheel droog tijdens een regenbui. Le Cafe Arnhem wilde echter een optimaal terras voor haar gasten, gedurende het hele jaar. Met deze maatwerk vraag zijn we aan de slag gegaan! 

"Promat maakt parasols op maat, zodat ze geschikt zijn voor ieder pand!"

Vergunningstekening

We zijn het project gestart door het maken van een tekening van de gevel en de plaatsing van de toekomstige parasol. De tekening laat zien dat de parasol alle contouren van het pand volgt, zodat er geen open stukken meer zijn. 

Promat tekening horecaparasol op maat.png

Productieproces

Na de tekening zijn we aan de slag gegaan met de productie van de parasols binnen ons eigen, geoptimaliseerde productieproces. Omdat we het productieproces in eigen beheer hebben genomen kunnen we makkelijker inspelen op vragen van onze klanten. Deze flexibiliteit is belangrijk voor Promat. Naast de unieke vorm van de parasol kunnen onze klanten ook kiezen voor het materiaal, de kleur, de stiksels, de bediening en de bestickering. Le Cafe Arnhem koos voor een mooie kleur blauw. 

Le Cafe Promat parasol op maat gemaakt.jpg

Montage

Als laatste stap hebben we de motage van de horecaparasols opgepakt. Bekijk hieronder hoe we het project (met veel plezier) hebben uitgevoerd:

« Terug

Scroll naar boven